Τα νέα μας!

 • Summer Camp 2021

 • Πρόγραμμα σχολικής χρονιάς 2020-21!

 • Καλή σχολική χρονιά 2020-2021!

  Σε λίγες μέρες τα σχολεία ανοίγουν κι η Χρυσή Σφαίρα, πιστή στο ραντεβού της, επιστρέφει κοντά σας, με μάσκα και πλήρως συντεταγμένη με τις οδηγίες των ειδικών.
  Καθημερινή μελέτη για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου (εποπτεία φιλολόγου, παιδαγωγού και μαθηματικού), εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, πρωινές κι απογευματινές εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις για νήπια και βρέφη, όμιλοι ενηλίκων (φέτος ξεκινάμε με τον μεγάλο Σεφέρη), έκδοση εφημερίδας αποκλειστικά από τα ίδια τα παιδιά του ομίλου και τόσες άλλες δράσεις που αγαπήσατε ή μας ζητήσατε, όπως
  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.
  Από τις 24 Αυγούστου θα μας βρίσκετε στο γνωστό μέρος, Κορυτσάς 9, Γλυκά Νερά, καθημερινά 10.00-13.00 και
  17.00-20.00 για τις εγγραφές σας.
  Για ραντεβού καλέστε μας στα εξής τηλέφωνα:
  6945 700763, 694 739 1451 και 211 11 63 799
 • Λέσχη ανάγνωσης για παιδιά από Α΄έως και Ε΄Δημοτικού με την Λίλα Πατρόκλου!

  Από τον Σεπτέμβριο η Λίλα Πατρόκλου θα οργανώσει λέσχη ανάγνωσης για παιδιά από Α΄έως και Ε΄Δημοτικού. Η λέσχη θα συναντιέται μία φορά τον μήνα,την 1η Τετάρτη εκάστου, από τις 17.00 ως τις 18.30 και πέραν της ανάγνωσης θα περιλαμβάνει συζήτηση με τη συγγραφέα και ζωγραφική με θέμα σχετικό με το κείμενο της ανάγνωσης.

  Δηλώστε συμμετοχή στα τηλ. 211 11 63 799 και 6945 700 763.

  Θα τηρηθεί αυστηρή προτεραιότητα.

 • lila patroklou

 • Summer Camp

 • Πρόγραμμα

 • Δραστηριότητες Νηπίων

 • Άνοιγμα Χρυσής Σφαίρας

  Τελικά ο καιρός περνά, όσα δύσκολα κι αν χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε. Από τη Δευτέρα, με την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, επιτέλους ξαναϋποδεχόμαστε και τα μικράκια μας, νηπιάκια και παιδιά δημοτικού, όπως βέβαια και τα μεγαλύτερα παιδιά μας, του γυμνασίου. Είμαστε πανέτοιμοι, πλήρως εξοπλισμένοι με ό,τι οι ειδικοί συστήνουν και με κάτι παραπάνω, την αγάπη μας και την όρεξή μας να καλύψουμε τον χαμένο χρόνο! Οι αποστάσεις θα τηρηθούν, ο χώρος μας εξάλλου είναι πολύ μεγάλος, τα παράθυρα θα ανοίξουν, κι έχουμε πολλά, τα αντισηπτικά έχουν ήδη πάρει τη θέση τους, τα θρανία κι οι καρέκλες θα απολυμαίνονται καθημερινά, όπως και οι βοηθητικοί χώροι, κι εμείς, οι άνθρωποι της Χρυσής Σφαίρας, θα είμαστε εδώ για να σας καλωσορίσουμε ξανά, γιατί το είπαμε και το ξαναλέμε: Οι άνθρωποι δεν χάνονται, όταν αγαπιούνται!

  Κι εμείς αγαπιόμαστε πολύ!

 • Κλείσιμο Χρυσής Σφαίρας λόγω COVID-19

  Η Χρυσή Σφαίρα ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών ευλαβικά. Εννοείται πως παραμένει κλειστή κι αναμένει τις καλύτερες μέρες που σίγουρα θα έρθουν, αρκεί να κάνουμε όλοι το αυτονόητο. Προς το παρόν #Μένουμεσπίτι κι όταν έρθει η ώρα, θα επανέλθουμε δριμύτεροι, με τις δράσεις που αγαπήσατε και πολλές καινούργιες, που ο εγκλεισμός θα βοηθήσει να σκεφτούμε! 😄Μείνετε υγιείς, προσέχοντας τον εαυτό σας.

 • ΕΓΚΑΙΝΙΑ

  Ανοίξαμε στις 11 Σεπτεμβρίου και σας περιμένουμε για την εγγραφή σας. Καθημερινή μελέτη, φιλολογικά εργαστήρια, δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας.