Ο χώρος μας

Αίθουσα προσχολικής ηλικίας

Πολύχρωμη, με ζωηρά χρώματα, χωρίς περιττά παιχνίδα, ώστε να «ασφυκτιά», αλλά με περισσή αγάπη και δραστηριότητες, για να λερωθούν και να παίξουν μικροί και μεγάλοι.

Αίθουσα προσχολικής ηλικίας

Μελετητήρια

Χωρίζονται με χρωματιστές θεατρικές κουρτίνες, ώστε να απομονώνουν οπτικά, χωρίς την καταπιεστική αίσθηση του τοίχου, αλλά και να ενώνουν με τον υπόλοιπο χώρο, με το τράβηγμά τους. Τα θρανία μας, σε σχήμα ευέλικτο, τοποθετούνται με πολλούς τρόπους, ανάλογα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών μας. Κι όλα, τραπέζια και καρέκλες, με χρώμα∙ πολύ χρώμα!

Μελετητήρια

ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

Άνετα πολύχρωμα καθίσματα και βιβλιοθήκες, ώστε οι γονείς να περιμένουν ευχάριστα και άνετα τα παιδιά να ολοκληρώσουν τις δράσεις τους.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

ΘΕΑΤΡΟ

Ηχητικά μονωμένο με γυαλί, μαύρες βαριές κουρτίνες για απόλυτο έλεγχο του φωτός, επαγγελματικός φωτισμός και ήχος, ντισκόμπαλα και πολλή διασκέδαση!

ΘΕΑΤΡΟ

ΑΜΕΑ

Η Χρυσή Σφαίρα είναι προσβάσιμη και φιλόξενη προς όλους, ενώ διαθέτει WC προσαρμοσμένο στις ανάγκες των φίλων της που μετακινούνται με αμαξίδιο.

ΑΜΕΑ

ΑΥΛΗ / ΚΗΠΟΣ

Μέσα στην πόλη, καλά κρυμμένος από τα βλέμματα των περαστικών υπάρχει ο παραμυθένιος κήπος της Χρυσής Σφαίρας, όπου τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το χώμα, τα φυτά και τα λαχανικά, παίζουν στη λασποκουζίνα, στήνουν κι ανεβάζουν θεατρικές παραστάσεις στην υπαίθρια σκηνή μας, παίζουν κι απολαμβάνουν ήχους κι αρώματα.

ΑΥΛΗ / ΚΗΠΟΣ